Klar for julen - juleinspirasjon

200806nordiskjulnordiskjulepyntkopiashxjulepynt1

Det er midten av november og enkelte av oss bare sitter og venter på at snøen skal dale ned og at adventstiden skal starte. En herlig årstid er dette, fylt med så masse glede, nærhet og ikke minst god mat. En tid for å dele med hverandre, og vise at man er glade i hverandre. Samles sammen og skape hyggelige minner i koselig samvær. Pynte og gjøre det fint, tenne levende lys på mørke vinter dager. Føle gleden av å gi noe til andre. Glede er en viktig del av adventstiden, og julen. Vinteren er lang, kald og mørk - derfor er det fint at man kan ha en høytid som denne og samles for å skape liv og kose seg. Jeg elsker julen og alt rundt den. Kan ikke vente til jeg kan pynte og gjøre det koselig rundt meg og skape en trivelig jul for alle jeg kjenner. Snart er julestria her og vi er travle alle sammen. Løper fra butikk til butikk med poser i hendene og gavepapir som flyr rundt. Juleverksted, julegløgg, julebrus, julemusikk, julestemning. Alt skapes av oss alle sammen.

Bildene rundt her er bilder som får meg til å lengte etter julen, pynte og kjøpe søte fine ting og dekorere med. Jeg elsker interiør design og å gjøre ting fint. Moro med årstider som denne, hvor man skaper en forandring og gjør det koselig rundt oss.

-Hva liker dere ved julen ?
-Gleder dere dere like masse som meg ?


200812snedron5501

5 kommentarer

Siv

11.nov.2009 kl.22:30

Gleeeeda meg t å begynna å pynta i huset! :) Har allerede høyrt på julesangar... og i barnehagen der eg jobba har me begynt å smugøva på julesangar :)

Camillaa

11.nov.2009 kl.22:31

Jeg gleder meg mer og mere til julen! ^^

Nina

12.nov.2009 kl.13:41

Gleder meg til god julemat, pakker, være med familien, pynte, tre nøtter til askepott ++

men gleder meg ikke til alt stresset rundt jul, hehe.
Vakkert! Her gleder vi oss stort! Masse flotte julevarer som skal pryde stuene også hos oss. Foran peisen, med gløgg, pepperkaker og barnelatter :)

På forskudd.. en flott jul til deg!

Mari Grøndahl

12.nov.2009 kl.16:04

Takk for koselige kommentarer. Ser dere gleder dere like masse som meg. Ha en på forskudd fin jul dere også :D

Skriv en ny kommentar

hits