Pepperkakepynting og julestmningI dag har jeg og Johan ryddet og vasket litt. Vært å handlet inn litt til jul og jeg har pyntet pepperkaker. Kjempe koselig altså. Julestemningen på topp. Etterpå blir det koselig café tur med Hedda. Blir bra, gleder meg.

 

-Hva skal dere idag ?

 

 

2 kommentarer

hedda

21.des.2010 kl.20:31

Å så koselig! De pepperkakene (eller skal jeg si pappakakene? :P) var jammen meg kjempe gode! Husk å hils pappan din og si det. Vet du? NÅ er jeg i julestemning. ENDELIG! julen er her kjenner jeg. Så godt å få følelsen til slutt.

Var så utrolig koselig å sitte hos dere i dag og bare skravle og slappe av. Ikke gjøre noenting, men bare være! Deilig. Hva skal man med cafe når det er bitende kaldt ute og man har et varmt og lunt sted inne med en god venninne rett før jul? :D Kos deg så masse masse Mari med både jubileum i morgen og juleøytiden med familien. Slapp av, senk skuldrene, se ut på snøen, lukt juleduft fra kaker og gløgg og nyyyt tiden :) GOD JUL! Gleder meg til vi ses igjen neste gang. Superklem fra meg :o)

Mari Grøndahl

21.des.2010 kl.21:02

Ja, skal huske å hile han fra deg :) de er så utrolig gode :D liker dem! åh, så bra du har fått julestemning Hedda, så koselig :D Da blir jeg glad :)

Ja, var kjempe koselig å bare sitte å prate inne i varmen og spise pepperkaker. Koselig å snakkes ordentlig igjen, ikke bare sånn hei liksom. hehe :p Godt å slappe av å slippe å gå ute i kulden. Skal kose meg masse frem over med alt som skal skje, det må du gjøre også :) Du må gjøre det samme du også, nyyyyte, slappe av og ikke minst senke skuldrene. Kos deg så masse i juletiden i Skien :) Kos deg med god mat, stemning, famile og venner. GOD JUL TIL DEG OGSÅ! Gleder meg til vi ses igjen :) Håper på en tur til Oslo :) Hadde vært koselig :)

STOR KLEM FRA MEG :D

Skriv en ny kommentar

hits