Outfit, familiemiddag og en form som ikke er på topp


Semskede wedge pumps - DinSko // Harems bukse - H&M // Oversized genser H&M

Quarts kjede - fashionology.nl

Dagen idag, vel den har vært fin. Våknet opp av at Erling lå og skravlet for seg selv på madrassen i stua. Ble litt tull og tøy, spilling på wii og frokost - før vi ordnet oss og reiste til familiemiddag hos faren til Johan. Spiste herlig lammestek med tilbehør og koste oss ute i solen på terassen. Kjempe koselig. Formen min har ikke vært så bra idag da, utrolig vondt i hodet, trøtt og sliten i kroppen og foten er fortsatt ikke bra. Håper det går over. Nå sitter jeg i sofaen og slapper av litt. Tror det blir tidlig kveld på meg idag. Håper på bedre form i morgen. 

 

-Hvordan har deres fredag vært ?

 

 

2 kommentarer

Hedda

23.apr.2011 kl.09:25

Å, lille søte Erling :) Høres ut som en fin dag på familiemiddag med god mat og sol ute :) Jeg gjorde lekser og atter lekser i går før jeg før grilling hos ei venninne. Dumt du ikke var helt i form da :/ Hvordan føler du deg i dag?

Kleeem

Mari Grøndahl

23.apr.2011 kl.11:27

var en koselig dag ja :) herlig med det fine været. Formen er ikke helt på topp idag heller, men tror den er bedre i dag enn i går. Håper på det i alle fall. Får se hvordan formen blir utover dagen. Har bare litt vondt i hodet nå. Grilling hørtes koselig ut - håper du hadde det fint :D

Kleeem

Skriv en ny kommentar

hits