1. MaiTenk det er allerede mai. De siste ukene har vært så fine, skulle tro det var sommer allerede. I dag er det ikke fult så varmt, dt er overskyet og litt sol, håper det ikke blir regn som det er meldt. I dag ble det ingen trenings økt, hadde glemt det var 1. mai og stengt idag. I morgen blir det trening. Får se om jeg gjør noen mage øvelser hjemme istede idag. Skal til mamma og pappa og spise lammestek idag og feire broren min sin bursdag litt for forskudd. Han har egentlig bursdag på tirsdag, men greit å feire litt med god mat og kake i helgen istede. Ellers skal jeg ikke så mye idag. Det er jo søndag. Nå skal jeg hoppe i dusjen og spise litt frokost. Kos dere idag. 

 

-Hva skal dere idag ?

 

 

2 kommentarer

canadamalene

02.mai.2011 kl.07:06

Jeg har feira 1. mai uten russefløyter... digg!! Nå har jeg bare en dag igjen i Canada... det er trist... men savna venna mi daaa...!!

Mari Grøndahl

02.mai.2011 kl.20:26

skriver du her :) koselig! 1 mai ja, var ikke så mye liv i hamar akkurat, var en rolig feiring for dem som feiret. En dag igjen ja, tenk så fort tiden har gått. Skjønner det er litt trist, blir jo det da man reiser fra et sted man trivdes. Gleder meg til å se deg igjen jeg da, savnet deg også:) God tur hjem!

kleeem!

Skriv en ny kommentar

hits