17. Mai forberedelser; handling, sorbet lagingI dag har jeg ieg og Johan vært å handlet inn til 17. mai. Jeg har vært en tur på maxi i og tittet. Fant endel fint, som ikke ble med hjem. Får vente til lønningen triller inn på kontoen. Nå driver jeg å lager jordbær sorbet og sitron sorbet is. Det skal vi ha på 17. mai. Så da må det gjøres klart idag, så det er ferdig til tirsdag. I kveld blir det en rolig kveld igjen. Lage litt piroger og slappe av med film og kjærestekos. Johan ligger forresten å snorker på sofaen ved siden av meg nå, ble visst litt trøtt etter all handlingen idag han. Forresten i veldig godt humør idag, er nok fordi solen skinner, enda det var spådd regn og grått vær. Elsker sol og sommer. Herlig. Nå skal jeg lage ferdig sorbeten sukkerlaken har nok blitt avkjølt nå, så da kan jeg fortsette arbeidet. 

 

-Hva gjør dere idag ?

 

 

2 kommentarer

Hedda

14.mai.2011 kl.17:00

Så flink du er Mari. Husmor-Mari i action! Har ikke peeeiling på hvordan man lager sorbet, hørtes litt komplisert ut, men det blir sikkert veldig godt :) Sitter i skyggen i Bryant Park og venter på et crew som skal filme reklame, det er soool og hett som rakkern, og jeg taster på ipaden.. vet du? liker den litt bedre og bedre. Så praktisk å ha med seg rundt omkring. Jaja, prøver å hale i land b-oppgaven etter beste evne og.. snart gir jeg opp! Du kan få oppgaven graaatis... så mye igjen, men så liten tid, .. er på 46 sider :O og maksimumkrav er 40. jeg døør av den! men snart er det for sent uansett, og det skal bli godt :)

i morgen kveld reiser jeg hjem til Norge, det skal bli bra :) Lykke til med forberedelser Mari, og gjett OM jeg gleder meg maks til å bestille tur, og ikke minst REISE tilbake til mitt drømmeland, the city of love. Wiii!!!

Super glad i deg. God lørdagskveld, her er klokken snart 12 på dagen. kleeeeeeeeem

Mari Grøndahl

14.mai.2011 kl.17:53

hehe, ja - er litt husmor idag :) er ikke så vanskelig å lage sorbet. Må koke opp vann og sukker til sukkerlake. Deretter ha i moste bær eller, sitronsaft eller hva enn man måtte ønske. Deretter fryse, og røre i isen iblandt. Ferdig på 4-6 timer i fryseren. Skal ha den på 17. mai. Håper den blir god, aldri laget sånn før. hehe :p

Du sitter i en park ja, høres deilig ut. Sol her også idag, god å varmt, men sikkert ikke på nært så varmt som der du er. Ikke stress med oppgaven, veit du klarer å fullføre den til slutt. Ikke lenge til leverings datoen er her nå. Slapp av, du klarer det! Tenker på deg! Skjønner det blir godt å få levert den, litt lettere skuldre da og en ting mindre å tenke på :)

Du reiser hjem i morgen ja, sikkert koselig å komme tilbake for en liten tur, selvom det sikkert er endel som skal gjøres på den korte tiden. Gleder meg kjempe masse til bestilling av tur og ikke minst reise dit, blir så koselig, herlig, morsomt :D toppen!

Kos deg videre på jobb i parken idag:) Bra du begynner å bli mer og mer glad i ipaden, er lett å bruke, enkel å ta med :) smart oppfinnelse :p hehe

God lørdag til deg også, og kveld da den kommer. Her er klokken nesten 18. Så snart skal jeg begynne på maten, vel skal vente en times tid til da.

Super glad i deg også! KLEEEEEM :D:D

Skriv en ny kommentar

hits