Paris here I come


Bildet er hentet fra weheartit.com


Da er flybilletten bestilt til Paris. Så fra 9. August til 13. August er jeg i Paris. En vakker, spennende og koselig by. Reiser med en av mine beste venninner.  Kommer til å bli en super tur, gleder meg max. 

 

-Har dere vært i Paris ?

 

4 kommentarer

Trine Sjursen

20.mai.2011 kl.21:14

heldig! Nei, men hadde ikke sagt nei til en tur!

Mari Grøndahl

21.mai.2011 kl.00:38

Paris er en herlig by - var der før jul også, men rakk ikke se så mye. Fint å oppleve Paris på sommerhalvåret også:) gleder meg!

takk for kommentaren :D

Lene

21.mai.2011 kl.19:23

Ååh, det blir sikkert kjempekoselig! =) fint der på vinteren, men sommeren er ENDA bedre!!! Spise is og gå i parken, kanskje dere får en tur opp til sacre coeur...der er det helt fantastisk =)

Også er det kanskje flere markeder dere kan dra på ;-) Vi var hvertfall ute på flere markeder når jeg var der på sommeren, men husker ikke hvor...det er jo ganske lenge siden!

Men koselig får dere det uansett ;-) Jeg blir med dere i tankene!

Mari Grøndahl

21.mai.2011 kl.21:23

Ja, tror det blir kjempe koselig der på sommeren :D veldig klar for det:) håper på å få sett sacre coeur også ja, og latiner kvartalet, vært i mange parker, spise is på en fortaus café, spise lunch i en park. Bare slappe av, se byen, nyte sommeren og ha det koselig. Håper også på markeder, elsker sånt. Boder er moro, i alle fall om de har håndlagde smykker og liknende litt sånn indianer stil/70-talls/bohem aktig - det er gøy og metal smykker ringer og cuff armånd - håper på noen morsomme funn om vi finner noen morsomme marked der borte :D Gleder meg i alle fall utrolig masse! Og vi skal ta deg med i tankene Lene :D Da er vel lille gutt kommet til verden også, koselig :D

KLEMKLEM

Skriv en ny kommentar

hits