Sommer, sol og masse varmeDet er fredag og det er en strålende dag. Solen skinner for fult, og i sta viste gradestokken 32 grader. Utrolig herlig. Er sommer endelig. Har vært flink og ryddet og vasket idag, vært å handlet mat, sittet litt i parken i solskinnet og vært på Espern og trent en god 2 timers økt. Veldig fornøyd med innsatsen. Etterpå blir det hjemmelaget pizza med grov bunn og kylling. Blir bra. Er så utrolig sulten. 

 

-Hva har dere gjort idag ?

 

 

6 kommentarer

Marie Sundet

03.jun.2011 kl.19:38

Liker bloggen din, men må si noe: pitapizza,is, vafler, pizza (?) jeg er ærnæringsstudent og "grovt" er slettes ikke så grovt som mange tror. Det er så og si like mye sukker i som lyst, så det er ikke så sunt nei.

Mari Grøndahl

03.jun.2011 kl.19:49

neida veit det, men er lov å unne seg noe godt i blandt også :) spiser jo ikke sånt hver dag. Går mest i grønsaker, wok og kylling ellers.

takk for kommentaren :)

Marie Sundet

03.jun.2011 kl.20:19

Det er derfor jeg kommenterte, fordi det så ut som det er det du har spist de siste dagene. Men jeg har ikkke noe med det, ville bare opplyse da jeg ser mange bloggere gå i samme "fellen" å tro man er sunn bare fordi man velger grovt. Is og vafler er jo for mange åpenbart at ikke er gunstig for kroppen. Men enig, greit å unne seg noe ekstra en dag i uken.

=)

Mari

03.jun.2011 kl.21:12

ja, skjønner det. Nei, veit at sånt ikke er sunt å spise. Er jo ikke sånt jeg spiser hver dag. Prøver å være flink, har kuttet ut ris og poteter helt, spiser pasta en gang i bland - bare fordi det er noe jeg syntes jeg så godt og klarer ikke kutte det ut helt. Ellers er det masse grønnsaker, salat, frukt, kylling, supper. Har også kuttet ned på brød, spiser mest knekkebrød. Er også veldig glad i smoothie, men det blir som regel rett etter trening.

Så veit det at det nødvendigvis ikke er sunt selvom det er grovt, men takk for kommentaren :) setter pris på sånt :D

Marie Sundet

03.jun.2011 kl.22:26

Stivelse og karbohydrater i poteter,ris og pasta er det samme som i pita, vafler, knekkebrød og pizzadeig så det blir det samme som om man skulle feks spist poteter tre dager på rad, ergo; man er tilbake på skratch. Har eksamen i dette om tre dager skjønner du, så "øver" meg litt :P

Grønnsaker er godt da :)

Mari Grøndahl

04.jun.2011 kl.09:20

ok. veit det er stivelse i alt dette, men ikke så lett å kutte ut alt. Så derfor har jeg minket inntaket. Ja, skjønner du øver det- det er greit det :) Håper det går bra for det på eksamen da! Ja, grønnsaker er godt :)

Skriv en ny kommentar

hits