Get the summer glow

 

Jeg har falt helt for denne enkle selvbruningskremen, Dove Summer Glow. Det er i grunn en fuktighetskrem med hint av farge. Perfekt for meg som har verdens lyseste hud. Bruker den på beina, ettersom det er der jeg har minst pigmenter. Den er lett og smøre ut, om man legger et jevnt lag, som ikke er for tykt blir den heller ikke skjoldete. Herlig og ikke minst billig. Tror den kostet 65,- på Vita.

Liker også den andre kremen på bildet. Dove indulget nourishment body lotion with shea butter. Den lukter så utrolig herlig, og gir masse fuktihet til kroppen. Den lukter sommer og gir fin sommerhud. Denne er uten farge, så altså bare en bodylotion. Bruker denne hver dag på hele kroppen. Ikke så dyr denne heller, tror det var 59,- på Vita. 

 

-Hva syntes dere om Dove Summer Glow og Dove indulget nourishment body lotion?

-Har dere prøv dem ? Noen andre kremer/sprayer å anbefale som ikke gir altfor masse fake brunfarge, eller god fuktighetskrem å anbefale ? Tar imot tips med et smil :)

 


2 kommentarer

tonjeros

08.jun.2011 kl.20:57

Jeg er enig med deg. Liker denne Dove-selvbruningsfuktighetskremen veldig godt. Plages heller ikke med skjoldete hud eller unaturlig farge. Bruker den også mest på beina, da de er mer blå enn beige. Hurra for oss "uten" pigmenter!

Mari Grøndahl

08.jun.2011 kl.21:14

hehe, ja - hurra for oss "uten" pigmenter :) Greit med litt selvbruning da!

takk for koselig kommentar, setter jeg pris på :D

Skriv en ny kommentar

hits