Vi plasker i regn


Bildet er hentet fra weheartit.com


Dagen idag har vært travel. Jobb med solsikkeparade og underholdning. Deretter skikkelig rengvær. Herlig med sommerregn og plaske i dammene og bli søkk våt. I alle fall da det ikke er kaldt. Vært en varm dag, med mye fuktighet. Etter jobb ble det trening. Super økt idag, masse energi og syklingen gikk kjempe bra idag. I grunn så gikk alt bra, liker å trene da luftfuktigheten er høy, lettere å puste og slipper å bli så tørr i munnen og tørst hele tiden. Herlig. Etter trening var det dusj og mat. Deretter en tur til mamma og pappa. Johan skulle sjekke om baderomsdøren han hadde malt var tørr. Nå har vi akkurat kommmet hjem. Snart skal jeg sove, slappe av litt først. I morgen er det fredag og tidligvakt som venter. 

 

-Hva har dere gjort idag ?

 

 

2 kommentarer

Lene

09.jun.2011 kl.23:03

Dagene er ganske like som her asså...jeg begynner å bli lei av alt regnet!! Neste uke bestiller jeg sooool! =) Så gøy med solsikkeparade da, vi hadde sommeravslutning på tirsdag, med korsang og grilling, heldigvis var det opphold på ettermiddagen, men sol uteble! Husker vi hadde så utroooolig fint vær på denne tida i fjor, men det kommer vel i år og, kanskje vi får en finere sommer? jeg krysser fingra! =)

Mari Grøndahl

09.jun.2011 kl.23:08

ja, er lei regnet selv - klar for litt sol og sommer :) vel, sommeren er her, mangler bare at det ikke regner. Vi har også hatt sommer avsluttning, hadde på onsdag, men det regnet på ettermiddagen så den ble inne, så 80 barn + foreldre og besteforeldre og søsken = 60 grader, hett, klamt, og trangt. Men en koselig avlsuttning med sang fra alle barna, og Den levende skogen av de største(de som starter på skolen snart). Kjempe bra. Ja, i fjor var været på topp, håper på sånt vær utover i år også. Vi får krysse fingrene Lene, hadde jo vært supert med litt finvær :) KLEM!

Skriv en ny kommentar

hits