I love this look


Bildet er hentet fra weheartit.com

 

Enkel sommerlook, herlige shorts fra H&M - de står på min ønskeliste i alle fall. Fine sammen med enkel singlet, kanskje en oversized cardigan eller blazer en sommer kveld. I love this look. 


 

-Hva syntes dere om looken ?

 

 

5 kommentarer

Karoline <3

14.jun.2011 kl.20:23

veldig kult :)

Eline Christine

14.jun.2011 kl.20:33

kjempefint!!

Mari Grøndahl

14.jun.2011 kl.20:45

koselig dere likte det også , takk for kommentarene - setter jeg pris på:D

Hedda

15.jun.2011 kl.15:59

Så fint Mari. Tuusen takk for kjempe fin kommentar. Du sier alltid så mye bra som jeg blir såå glad av :) Herlig venninne!!! Og ja, turen rundt i NY var helt fantastisk. Jeg gleder meg, og håper at jeg kan gjøre det mer :) Og her følger jeg med på hvordan du har det, og etter alt å dømme så går det veldig bra med deg. Trening, barnehage, Johan osv. Da blir jeg glad vettu :) Syns du er så flink så står på og trener!! Håper avslutningen i barnehagen blir bra, virker som. Hørtes veldig koselig ut med levende skogen og mange folk =)Savner deg masse masse, og håper at det ikke er altfor lenge til vi sees igjen. Skal ivertfall skrike ut så fort jeg har mulighet. Super duper klemmmer og veldig glaaad i Marimin!!!

Mari Grøndahl

15.jun.2011 kl.20:07

Bare hyggelig Hedda :) koselig å høre at du setter pris på det, du er en super venninne du også :) Herlig å høre at turen i NY var bra :) Ja, alt er bra med meg også. Jobb, trening og Johan:) Avsluttningen var kjempe bra, masse glade folk og masse flinke barn - kjempe fint var det! SAvner deg masse masse også, Håper vi ses snart :) bare å skrike ut vettu. Blir endel alene i sommer på Hamar, Johan skal jobbe i Oslo, så blir alene i ukene i alle fall. Stooooore klemmer til deg:) kjempe glad i deg! :D

Skriv en ny kommentar

hits