Foo Fighters konsert og terassefestDenne helgen har vært så bra og innholdsrik. På fredag reiste jeg tidlig fra jobb og tok toget inn til Oslo for å møte Johan og deretter møte broren hans. Ble mat på Egon og deretter buss ut til Telenor Arena og FooFighters konsert. Kvelertak varmet opp og var kjempe bra, de har jeg sett noen ganger før, så moro å se dem igjen. Deretter kom Foo Fighters på og rocket Oslo med nesten 3 timer på scena. Utrolig bra var det, 22000 publikummere var helt med og rocket til herlig musikk. Salen var gjennomvåt etter hopping, dansing og synging. Herlig stemning og utrolig bra konsert. Endte med at vi ikke rakk siste tog eller buss hjem, så ble værende i Oslo til lørdag formiddag. 


Bildet er hentet fra netavisen.no


På lørdagen ble det tur til frisøren for Johan, og deretter gikk jeg og Johan i noen butikker og handlet litt nye klær til han. Ble også en tur på Hamar music festival hvor vi ble sittende en stund i solen før vi måtte komme oss hjem og gjøre oss klare til å reise videre. Ble tur til Namnå med André og Charlotte. Der ble det terasse fest hos Øyvind deretter ut etterhvert. Var nok en vellykket kveld med kos og masse moro. 

Så idag har jeg bare reist hjem igjen, og vært på middag hos mamma og pappa, på spekemat. Utrolig godt. Ble en sykkeltur hjem også. Nå sitter jeg i sofaen for førstegang denne helgen og slapper av litt. Johan har akkurat reist til Oslo igjen. Han kommer til å jobbe der i hele sommer, så er veldig rart og ikke se han hver dag som jeg pleier å gjøre. 

Dette var min helg, endel som har skjedd, derfor ingen blogging siden fredag. Håper dere alle har hatt en bra helg også. Fortsatt fin søndagskveld. Glemte forresten kameraet hjemme i helgen, derfor ingen bilder fra helgens hendinger. 

 

-Hva har dere gjort i helgen ?

 

 

2 kommentarer

Aso1

27.jun.2011 kl.19:34

Kos :)

Jeg har spørsmålsrunde på bloggen :) kommentere?

Mari Grøndahl

27.jun.2011 kl.20:26

takk for kommentaren :D

Skriv en ny kommentar

hits