Ny headerNå har jeg endelig fått laget meg ny header. Ganske fornøyd egentlig. Håper dere liker den, ganske enkel. Tror jeg skal forandre litt på fargene på bloggen da, så det blir litt finere. 

 

-Hva syntes dere om headeren ?

 

 

6 kommentarer

Pasific

07.jul.2011 kl.23:03

så fin header!! <3 kanskje du kan gå innom bloggen min også ??! <3 !! <3???

Mari Grøndahl

07.jul.2011 kl.23:20

Tusen takk, koselig du likte headeren :D Jeg tar en titt jeg :)

iheartlove

07.jul.2011 kl.23:21

kjempe fin header! pen du er! :)

vil du ta en titt på min blogg?? komentere kan du også gjøre, da hadde jeg blitt kjempe glad :D

Mari Grøndahl

08.jul.2011 kl.01:38

Tusen takk for koselig kommentar, setter jeg virkelig pris på altså :)

Skal ta en tur innom din blogg også :)

Hedda

08.jul.2011 kl.05:56

Å, så fin header og ikke minst så fint bilde av deg :) Skikkelig varmt og sommerlig. Håper du har hatt hadde det bra i Oslo med Johan og konsert (?) og at du nyyter de siste dagene av ferien. Har været vært bra forresten? Jeg er tilbake fra Nepal og Tanzania og er totalt svidd etter all solen. Haha, jeg er suuuper mørk, helt svart i huden :D Sånn går det når det har vært hete-klima ganske så kraftig hver dag. Har hatt det helt supert og savner allerede Afrika, men livet back in NY er ikke så ille heller =) Så fine smykke du kjøpte i Oslo forresten + kjolene du fikk i posten. Jeg stemmer JA for at du skal bruke det i Paris. For hey, det er søren meg ikke lenge igjen til vi snart drar. Haha, tenk på deg? tiden flyyyyyyyyr! Fire uker og fire dager til bare :) Nå er jeg super trøtt og sliten etter haaard treningsøkt med Simon, så nå skal jeg hoppe til køys og få en god natt søvn før det er opp for jobb om fem timer. Håper du får en fin fredag. Klemmer

Mari Grøndahl

08.jul.2011 kl.09:31

Tusen takk, betyr så mye at du syntes det :) Hadde lyst på en sommerlig header, også fant jeg et program på nettet som gjorde det lettere å fikse på bildet. Så da ble det jo ny header da, ganske fornøyd :) Hadde det suuupert i Oslo, ble shopping og middag på indian house første dagen og andre dagen litt mer shopping og iron maiden konsert. Så veldig bra to dager i Oslo. Nå er jeg hjemme igjen jeg også. Kom hjem i går natt etter konserten. Du er tilbake du også, tenker du har hatt en opplevelse for livet :) hehe, du er svart ja, er nok varmt og masse sol der nede. Har vært fint vær her også, hadde sol og varmt de 2 dagene i Oslo også sol i går, litt regn i går ettermiddag. Nå er det overskyet ute, men varmt. I går var det 28 grader i skyggen her. Så er sommer :)

Jeg skal ha med meg både kjolene og smykkene som er nye til Paris :) det har jeg allerede bestemt, syntes de er så fine :) Jaaa, nå er det ikke lenge igjen, tenk på det! Blir så utrolig bra altså! Godt med en treningsøkt på slutten av dagen, da blir man veldig klar for å sove. Håper alt er bra ellers:) STOR KLEM!

Skriv en ny kommentar

hits