Sol, sommer og ro i sjelenSol, sommer og blå himmel


Se de fine endene som svømmer i vannkanten på Mjøsa


Dette er forresten den nye vesken min, kjøpte den for ca 2 uker siden - kommer fra Lindex (99,-)
Nå sitter jeg ute ved vannkanten og slapper av med en iskaffe mocca og nyter sommerens gode dager. Deilig varmt og sol i dag. Stranden er fullstappet med folk. Forbi meg svømmer 3 fine ender, sommeren er herlig. Utrolig deilig og bare sitte å se utover sjøen, mens livet stille passerer meg. Deilig å bare være og sitte å la tankene fly avsted. Kjenner jeg kunne tatt med meg en tegneblokk på stranden, kanskje neste gang, inspirerende å sitte der, utrolig herlig. 

Var en tur å tittet så vidt i butikker i sta, fant en kjempe fin t-skjorte med et Indianer print på, kjenner jeg angrer litt på at den ikke ble kjøpt, men må prøve å begrense kjøpene akkurat nå. I morgen skal jeg inn til Oslo og besøke Johan, kan jo hende vi skal titte litt rundt i byen da, vi får se. Snart venter Paris også, gleder meg masse, skal bli fint med en ferie tur da.

Stemningen i byen idag var så herlig også, flott musikk ble spilt av en Indianer, han var så utrolig filnk. Satt å hørte på han en liten stund, før jeg gikk videre. Musikken er som terapi for sjelen, rolig, flytende og inspirerende. Herlig nå det er folk ute på cafeer og i gatene, og det er liv i byen. En deilig fredag med en rolig men ganske god stemning. Livet går videre med ro i hjertene og stilhet i sjelen. Fortsatt tenker jeg på det som har skjedd, og tankene er fortsatt med de berørte. 

 

-hva gjør dere denne fine fredagen?

 


Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits