Da reiser jeg til Oslo for helgenDa sitter jeg i sofaen en kort stund, skal om ikke lenge rette snuta mot Oslo, og besøke Johan idag. Gleder meg veldig til å se han igjen. Er ganske så trøtt, kjempe varmt i natt. Da jeg sto opp for en time siden var det over 22 grader ute. Så ikke så behagelig å sove i natt. Håper dere får en fin helg. Blogger mer i morgen kveld da jeg kommer hjem. 

 

-Hva skal dere i helgen ?

 

 

 

2 kommentarer

Lene

31.jul.2011 kl.21:15

Jeg la ikke merke til det på andre bilder, men så fin du har blitt på håret =D Kledde sveise veldig godt!! Tenkte egentlig jeg skulle invitert dere opp en tur i dag, men så ble det lagt andre planer for dagen...så vi får prøve å treffes en anna gang i stedet =) Kleeeem

Mari Grøndahl

31.jul.2011 kl.21:42

Takk for det, så koselig du syntes det :) Vi var på vandring i hele går, gikk fra Grønnland ned til Operaen, der vi ble sittende også gikk vi videre til Akerbrygge etter det, der ble det is og masse vann. Skikkelig varmt i helgen, vi tok bysykler tilbake til leiligheten til kompisen til Johan, og senere på kvelen gikk vi på pepper for å spise litt. I dag har vi bare vært super daffe ettersom det har vært så varmt. Orket ikke å gjøre noe. Ja, vi må treffes snart. Hadde vært så koselig. Ville jo se den lille skjønne Albert også! :) Bare å melde om dere er i Hamar en dag også. Veit ikke når jeg er i Oslo neste gang, Johan er snart ferdig med å jobbe der nå. Kan jo avtale også, så kan vi jo ta turen innover :) Kleeeem!

Skriv en ny kommentar

hits