Paris


En mocca frappuchino fra Starbucks. 

Meg på veg til Eiffel Tårnet. Reiste helt til toppen, utrolig fin utsikt. 

Louvre, så vakkert på natterstid

Sacre Coure - utrolig fint utsikt utover byen

Mine herlige boots

Moped taxi - noe alle burde prøve. Kjempe koselig. Kjørte opp Champs Ellysées

Opera - en nydelig bygning, satt utenfor der å spiste mat den første kvelden

Kjøpte herlige makroner


Da er jeg tilbake fra noen fine og opplevelsesrike dager i Paris med Hedda. Hadde supert vær, og så det meste som er å se på den korte tiden vi var der. Vært borte fra tirsdag til idag, lørdag. Mange gode minner er spart i alle de 500 bildene jeg tok. Herilg. Kanskje det kommer en Paris guid senere. Vi får se. Her er i alle fall noen bilder fra turen. Hadde det kjempe koselig. 

 

7 kommentarer

B L O G G - P A U L I N A

13.aug.2011 kl.22:34

hrm herlig by, hyper at du går med deilig følelse i magen :) veldig fin blogg. fortsatt god sommer av det som er igjen :)

Kamille

13.aug.2011 kl.23:00

Fine bilder. Hva syns du om Paris? Er den så fantastisk som alle som har vært der sier? Jeg og to venninner planlegger å reise dit neste sommer :) Hva var det beste med turen? Trenger inspirasjon til reisen :)

Mari

13.aug.2011 kl.23:24

takk for kommentarene begge to, koselig :)

Paris er en fin by, masse å se og oppleve der. Masse severdigheter og historiske bygninger. Jeg selv liker den avslappede atmosfæren der, Pariserene er ikke så stresset folkeslag som mange andre i store byer. Det er masse koselige gater å gå i, søte caféer og ute restauranter. Selvfølgelig også endel butikker, men for meg er ikke Paris en shopping by, ettersom klesstilen de har der er mer klassisk enn den jeg selv har. Men det er moro å gå å titte, og i tillegg finne søte butikker innimellom hvor man kan finne hva som helst. Paris er en by med sjarm. Anbefaler på det sterkeste å ta sykkel-taxi eller moped taxi for en spennende tur rundt i den store byen. Byen har mye å by på, noe for de fleste. Så absolutt et sted å besøke om dere liker historie, søte caféer, uteresturanter, severdigheter, shopping og en koselig kultur.

Ulrikke

14.aug.2011 kl.16:41

Du er super heldig, drømmer selv om en tur til Paris! Ha en fortsatt fin dag :-)

Mari Grøndahl

14.aug.2011 kl.22:24

Paris er herlig, en dag vil det bli din tur også :) takk for kommentaren :D

Lene

15.aug.2011 kl.03:52

Høres ut som dere har hatt en flott tur =) Så gøy ut med den sykkeltaxien...hehe :)

Hva syns du om sacre coeur og området der oppe?? Jeg syns det var så koselig der husker jeg, og nyydelig utsikt over byen!

Mari Grøndahl

15.aug.2011 kl.08:25

Ja, har hatt en kjempe fin tur, sett og opplevd det meste :D hehe, ja den moped-taxien var kjempe morsom! Humpete og stemningsfull :D

Det var kjempe fint oppe ved Sacre Coeur, kjempe fint område rundt der og kjempe fin utsikt :) Hadde kjempe fint vær også, og da ble det helt topp :) Så har kost meg masse :)

Skriv en ny kommentar

hits